Livrari la domiciliu !

 
Limbajul florilor - Florile si semnificatia lor
 

De ce avem nevoie de flori la o nunta ?

 

O floare infrumuseteaza locul si subliniaza importanta evenimentului, o floare se daruieste cu o ocazie speciala si acesta este momentul potrivit. Daca cineva ar putea arata care sunt sentimentele unor miri in acea zi, florile sunt cele mai adecvate sa ne raspunda la aceasta intrebare. ?


Ele vorbesc prin culori, prin forma pe care o detin, prin delicatete. Florile sunt admirate de toti invitatii unei nunti si, daca lipsesc, cu siguranta le vor remarca lipsa. ?


Acest accesoriu nelipsit de la o nunta se regaseste in buchetul miresei, in ornamentele de pe masa, in pieptul invitatiilor, pe tort, pe invitatiile oferite, pe lumanari…oriunde, pentru ca ele dau viata evenimentului. Nu cred ca imi pot imagina o nunta fara flori, ele au devenit necesare, asa cum este verigheta in cadrul cununiei religioase. ?


Fiecare floare are un limbaj al ei. Orice sentiment este exprimat printr-o forma sau alta, depinde de culoare, forma petalelor, delicatete. Expertii sunt de parere ca nu exista o adevarata semnificatie a florilor, un inteles al lor batut in cuie, deoarece ele capata un simbol diferit in fuctie de oamenii care ofera si care primesc. O floare poate arata personalitatea unei persoane, felul ei de a fi, ce simte in acel moment, sentimentele pentru o alta persoana. Nu uita ca o floare capata o semnificatie speciala proprie in diverse situatie.


Poate de acum inainte atunci cand vei face alegerea cu privire la florile de nunta vei trage cu ochiul si la aceasta lista de semnificatii ale florilor. Nu stiu daca miresele noastre sunt superstitoase, am vazut la anumite nunti buchete din cala, care este semnul despartirii, deci as considera ca miresele se iau dupa aspect, dupa preferinta, poate se aseamana cu acea floare, nu dupa semnificatie.